emailinfo@easypayments.be phone0032 (0) 9/394.1.394

 

Meer omzet met de optimale betaalmix

Het juiste aanbod van de online betaalmethoden is één van de succesfactoren van een webshop. De keuze van de online koper voor een webwinkel wordt in belangrijke mate bepaald door het aanbod van de betaalmogelijkheden. Met de optimale betaalmix vergroot uw het betaalgemak van al uw klanten en verhoogt hiermee de conversie.

Wat verkoop ik? Wie is mijn doelgroep en waar bevindt mijn klant zich? Dit zijn belangrijke vragen die u zich moet stellen om tot de optimale samenstelling van de betaalmethoden te komen. Waar u ook wilt verkopen en welke markt u ook wilt betreden, met onze online betaaloplossing heeft u een brede keuze uit  nationale én internationale betaalmethoden.

iDEAL: vertrouwd en snel betalen

iDEAL is een betaalmethode die het mogelijk maakt direct online te betalen in de vertrouwde bankomgeving van uw Nederlandse klanten. Vertrouwd, snelheid en gemak zijn de belangrijkste factoren van de consument in de keuze van een betaalmethode en iDEAL scoort hierbij hoog. Bij de Nederlandse onlineshopper is het nog altijd de favoriete betaalmethode.

Visa & MasterCard: verhoog uw omzet

Vanwege de wereldwijde dekking zijn de creditcards van Visa en MasterCard de meest gebruikte betaalmethode op het internet. De logo’s van MasterCard en Visa geven online shoppers een gevoel van vertrouwen en dragen bij aan het betrouwbare imago van uw webshop. Daarnaast toont onderzoek aan dat het online kunnen betalen met creditcards het gemiddelde uitgavebedrag verhoogt.

PayPal: altijd geld bij de hand

PayPal is een betaalmethode die met twee miljoen actieve rekeninghouders in Nederland snel aan populariteit wint en met honderd miljoen gebruikers wereldwijd  uw webshop een enorm bereik geeft.  PayPal is een e-Wallet die is gekoppeld aan de bankrekening of creditcard van de gebruiker. Betalen is slecht een kwestie van het e-mailadres en wachtwoord invullen.

Klarna: klantvriendelijk, 100% betaalgarantie

Voor de klant met de wens “eerst zien, dan geloven” is Klarna de ideale betaalmethode. Daarbij heeft uw klant wettelijk het recht om minimaal de helft bij aflevering te betalen. Met de achterafbetaalmethode van Klarna voldoet u risicoloos  aan deze wettelijke eis. Klarna biedt een gegarandeerde betaling en neemt daarbij de facturatie en incasso volledig voor u uit handen.

Maestro: vergroot uw internationale bereik

Met alleen al in Europa ruim 300 miljoen kaarthouders is Maestro de meest bekende en geaccepteerde debetkaart. Met Maestro in het online afrekenproces vergroot u het bereik van uw webwinkel aanzienlijk en biedt u uw internationale klanten een gemakkelijke en eenvoudige online betaalmethode.

Sofort Banking: internationaal, veilig en direct betalen

Sofort Banking is in Europa één van de sterkst groeiende online betaalmethoden en als betaalsysteem vergelijkbaar met iDEAL. Net als iDEAL betaalt de klant via de eigen login gegevens van het internetbankieren en wordt de transactie real-time verwerkt. Consumenten uit elf landen kunnen al met Sofort Banking betalen en is vooral voor uw Duitse en Belgische klanten een must.

Giropay: gemak en vertrouwen voor uw Duitse klant

Richt u zich op de Duitse markt? Dan mag Giropay niet in het afrekenproces ontbreken. Giropay is een Duits online-banking systeem en is net als iDEAL een laagdrempelige betaalmethode. De online shopper hoeft zich vooraf niet te registreren en betaalt in de voor hen vertrouwde bankomgeving.

American Express

American Express is een credit card uit het hogere segment met kapitaalkrachtige kaarthouders en is wereldwijd één van de bekendste merken. Daarbij zijn aankopen via American Express verzekerd en zit er geen bestedingslimiet op de kaart. Wanneer u zich met exclusieve producten richt op een doelgroep met een hoog bestedingsniveau dan is American Express de perfecte aanvulling.

JCB

JCB staat voor Japan Credit  Bureau en is naast Japan ook sterk verbreid in landen als de VS, Korea, China, Taiwan en Singapore. De houders van deze credit card zijn bovengemiddeld koopkrachtig en JCB wordt dan ook vaak gebruikt voor de aanschaf van dure en luxe goederen. Ten opzichte van de andere credit cards ligt het gemiddelde aankoopbedrag dat met deze kaart wordt gedaan dan ook een stuk hoger.

Diners Club en Discover Card

Diners Club, wereldwijd geaccepteerd  en met miljoenen  gebruikers, kenmerkt zich door kaarthouders uit het hoge segment met een hoge gemiddelde kaartomzet. De Discover Card wordt met name in de VS uitgegeven en is samen met Diners Club goed voor 50 miljoen kaarthouders.

Simpel en snel een betaalmethode in uw webshop integreren? 

Neem online contact op of bel 09 394 1 394 en laat u adviseren.

Uw eigen backoffice: gemak en inzicht

Als klant ontvangt uw een login en paswoord van uw eigen backoffice. Hiermee heeft u 24/7 toegang tot uw eigen betaalsysteem:

•  Altijd toegang tot een actueel overzicht van alle transacties
•  Altijd toegang tot een actueel overzicht van alle transacties
•  Generen van rapportages en statistieken
•  Aanmaken van verschillende gebruikersaccount met individuele rechten
•  Snel en makkelijk configuraties voor uw webshop doorvoeren