emailinfo@easypayments.be phone0032 (0) 9/394.1.394

 

Debitcards accepteren op uw betaalautomaat

Betalingen met de bankkaart zijn niet meer weg te denken uit België. Sinds de komst van betaalautomaten en de uitgave van betaalkaarten zit het elektronisch betaalverkeer in de lift. Niet voor niets is het gebruik van de bankkaart onder consumenten en winkeliers veruit de populairste betaalmethode. Veilig, snel en goedkoop zijn de sleutelwoorden die passen bij de acceptatie van debitcards.

Vanwege de doestelling alle eurobetalingen in Europa te standaardiseren en de steeds verdere integratie van de Europese betaalmarkt zijn alle bankkaarten voorzien van het Maestro of VPay logo. Dit biedt u als ondernemer een groot voordeel. Met een acceptatieovereenkomst van Easy Payment Services kunt u, naast de Belgische bankkaart, namelijk alle Europese bankkaarten tegen een scherp tarief accepteren. Dit vergroot het internationale bereik van uw onderneming aanzienlijk. 

Maestro

Met alleen al in Europa ruim 300 miljoen kaarthouders is Maestro de meest bekende en geaccepteerde debetkaart. Met Maestro in het afrekenproces vergroot u het bereik van uw zaak aanzienlijk en biedt u uw klanten een gemakkelijke en eenvoudige betaalmethode. Kijk voor meer informatie op de website van Maestro.

V-Pay

V PAY is de debitcard van Visa Europe. De kaart is de laatste jaren met een opmars bezig, omdat zij eenvoudig te accepteren is voor winkeliers en veilig is voor consumenten. De kaart maakt immers alleen nog maar gebruik van PIN en Chip, waardoor het risico van fraudeleuze transacties sterk verminderd is. Wilt u meer weten over V PAY? Lees dan gerust verder op de site van Visa Europa.

Wij bieden:

>  dagelijkse uitbetaling

>  maandelijks overzicht

>  scherpe tarieven