emailinfo@easypayments.be phone0032 (0) 9/394.1.394

 

Creditcards accepteren op afstand, zonder betaalautomaat

Handelt u veel van uw zaken telefonisch en schriftelijk af? En wilt u betalingen via post, fax of telefoon kunnen accepteren? Easy Payment Service biedt de oplossing om deze Mail Order/Telephone Order betalingen op een veilige, snelle en makkelijke manier af te wikkelen.

Via de “virtuele betaalterminal” kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, online Visa en MasterCard betalingen ter verwerking aanbieden of autoriseerde boekingen uitvoeren. Waar u ook bent. Ook handig dus wanneer u veel onderweg bent en op beurzen staat.

Hoe werkt het?

Na de activering van uw account heeft u alleen een computer en internet nodig. Na ontvangst van de creditcard gegevens, vaak telefonisch, voert u of uw medewerker op elke gewenst moment de betalingstransactie in de online terminal. De betaling wordt dan direct verwerkt.

Uiteraard voldoet de e-payment software aan de hoogste veiligheidsstandaard. Zo is deze volgens de richtlijnen van de creditcardmaatschappijen PCI DSS gecertificeerd en worden klant- en transactiegegevens streng beveiligd. Ook stelt het systeem u als ondernemer in staat om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen.

Meer informatie? Neem nu contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Uw voordelen

•  24/7 betalingen kunnen accepteren
•  Betalingen accepteren op afstand
•  Overal toegankelijk met internet
•  Snel, makkelijk en veilig