emailinfo@easypayments.be phone0032 (0) 9/394.1.394

 

Creditcards accepteren op uw betaalautomaat

De meeste betaalautomaten in België worden geleverd zonder dat u creditcards kunt verwerken. Wilt u creditcards op uw betaalautomaat accepteren, dan dient u daar een afzonderlijk contract voor af te sluiten. Easy Payment Services maakt het voor ondernemers eenvoudig en voordelig om creditcards te kunnen accepteren. Zo regelen wij voor u de aansluiting met uw terminalleverancier en bieden wij scherpe tarieven waarbij u alleen een commissiepercentage per transactie betaalt. U zit bij EPS dus niet vast aan abonnements- of aansluitkosten. 

Visa & MasterCard

Vanwege de wereldwijde dekking zijn de creditcards van Visa en MasterCard de meest gebruikte betaalmethode op het internet. De logo’s van MasterCard en Visa geven consumenten een gevoel van vertrouwen en maken het eenvoudig voor buitenlandse gasten om in uw onderneming te betalen. 

JCB

JCB staat voor Japan Credit  Bureau en is naast Japan ook sterk verbreid in landen als de VS, Korea, China, Taiwan en Singapore. De houders van deze credit card zijn bovengemiddeld koopkrachtig en JCB wordt dan ook vaak gebruikt voor de aanschaf van dure en luxe goederen. Ten opzichte van de andere credit cards ligt het gemiddelde aankoopbedrag dat met deze kaart wordt gedaan dan ook een stuk hoger.

Hoe werkt de overstap?

Wij bieden:

>  scherpe tarieven

>  persoonlijke service

>  de aansluiting met uw terminalleverancier

>  geen vaste kosten en aansluitkosten