emailinfo@easypayments.be phone0032 (0) 9/394.1.394

 

Betalingen accepteren

Betaalpassen zijn niet meer weg te denken uit het Belgische betalingsverkeer. Vijftig procent van alle betalingen gaan inmiddels met de kaart. Niet alleen vanuit de overheid en bancaire sector wordt aangedrongen op het terugbrengen van betalingen in ‘cash’, ook het grotendeel van de Belgische consumenten geeft aan dat bankkaart en creditcardacceptatie hun winkelcomfort vergroot. Des te meer een reden om ook in uw winkel bankkaarten en creditcards te accepteren tegen een scherp tarief. 

Easy Payment Services

Easy Payment Services biedt haar klanten een breed scala aan betaalmogelijkheden aan. Wij kunnen u helpen met de koop of huur van een betaalterminal, het accepteren van credit- en debitkaarten, en het regelen van het online betalingsverkeer voor uw webshop. Of u nou een klein café heeft of een grote mode-keten, Easy Payment Services biedt oplossingen op maat. Met onze persoonlijke service en snelle verwerkingstijd maken wij het accepteren van elektronische betalingen voordelig en eenvoudig.

Creditcards accepteren 

Voor de verwerking van Visa, MasterCard en JCB betalingen werken wij samen met B+S Card Service, een van de grootste transactieverwerkers in Europa. Juist door deze samenwerking kunnen wij Belgische bedrijven scherpe tarieven bieden met een goede service. Lees meer over de creditcard acceptatie mogelijkheden. 

Debitcards accepteren

Door de steeds verdere integratie van de Europese betaalmarkt en de vervanging van de magneetstrip door de EMV-Chip is de acceptatie van de bankkaart de laatste jaren aanzienlijk veiliger en aantrekkelijker geworden. Met een acceptatieoverenkomst van Easy Payment Services kunt u alle Europese bankkaarten tegen een scherp tarief accepteren.  Klik hier voor meer informatie over de acceptatie van bankkaarten.

 

Betalingen accepteren in elke branche

•  Restaurants & cafés

•  Hotels

•  Tankstations

•  Recreatie

•  Taxi’s

•  Retail