emailinfo@easypayments.be phone0032 (0) 9/394.1.394

 

Betaalautomaten

Uw omzet verhogen? Maak gebruik van het veilige, voordelige en gebruiksvriendelijke betaalautomaat van Easy Payment Services!

Voor veel klanten is het tegenwoordig bijna vanzelfsprekend dat ze af kunnen rekenen met hun bankkaart. Het percentage betalingen dat contant wordt afgerekend, is de laatste jaren dan ook steeds kleiner geworden. Het is voor u als ondernemer inmiddels dan ook bijna onmisbaar om te beschikken over een betaalterminal. Via ons kunt u nu voordelig een betaalterminal kopen of huren. Hieronder de voordelen voor u op een rij.

Veiligheid

Door het gebruik van een pinautomaat is er minder contant geld aanwezig in uw onderneming. Dit vergroot de veiligheid voor u, uw personeel en uw zaak. Met onze mobiele betaalterminal kunt u ook op locatie afrekenen, waardoor ook de veiligheid van uw bezorgers vergroot wordt.

Voordelig

Elektronische betalingen zijn voor u als ondernemer, mede doordat het afstorten van contant geld bij uw bank steeds duurder wordt, goedkoper dan contante betalingen. U bespaart zodoende op uw transactiekosten.

Hierbij vergroot een betaalautomaat het gemakt voor uw klanten: op de terminal kunt u alle veelgebruikte kaartsoorten, zoals Maestro, V-Pay (o.a. Belgische bankkaarten), Visa en MasterCard, accepteren.

Tevens blijkt dat klanten vaak meer uitgeven wanneer ze met een betaalpas betalen. Met uw pinapparaat verhoogt u dus de transactiebedragen en daarmee uw omzet!

Gebruikersgemak

De betaalautomaat van Easy Payment Services is zeer eenvoudig in gebruik. Daarbij wordt deze geleverd volgens het plug-and-play principe: alle instellingen reeds geactiveerd en getest en de terminal kan direct in gebruik worden genomen!

Transparantie

Via uw persoonlijke inlog heeft u een actueel overzicht van al uw transacties en daarmee volledige controle over uw cashflow.

Terminal Specificaties

•  U kunt zowel huren als kopen
•  Te gebruiken via ADSL en/of GPRS
•  PCI, EMV en CTAP gecertificeerd